VOLLE EVANGELIE GEMEENTE 'IMMANUEL' BREDA
ACADEMIESINGEL 26-27 • 4811 AB BREDA • TELEFOON 06 313 04 558

Serie boeken: GODS PLAN MET MENSEN

Alle gepubliceerde Studiebladen en Bijbelstudies van Cees Visser zijn gebundeld en verschenen in een vijfdelige serie boeken. Daarbij zijn alle studies herschreven en aangevuld met nieuwe inzichten en onderwerpen.
 
PHOS uitgeverij heeft deze boeken over Gods plan met mensen uitgebracht. U kunt ze bij ons bestellen.
 
Een lezer schrijft:
In deze boeken neemt Cees je mee van de schepping van de mens tot aan de wederkomst van Jezus Christus. De boeken geven helder licht en zicht op veel aspecten van het volgen van Jezus en komen dicht bij mijzelf. Ze gaan niet over het wachten op Jezus' komst, maar over het meewerken aan zijn komst. Waar sta ik in dit proces? Hoe kan ik daaraan meewerken? Waar mag ik zicht op krijgen? Wie zijn mijn tegenstanders? Wat is de gemeente van Jezus Christus en wat is mijn plaats daarin?
De boeken zijn goed leesbaar ingedeeld en hebben kleine hoofdstukken. Neem je tijd om deze boeken te lezen. Lees en overdenk. Lees en bid! De boeken helpen mij zeker op mijn weg als volgeling van Jezus. Ze geven mij steeds duidelijker zicht op Gods plan.
Cees gebruikt de Bijbel als vertrekpunt en gebruikt vele vertalingen om zijn verhaal helder en duidelijk neer te zetten. Een aanrader voor iedereen die Gods plan wil (leren) kennen en aan dit plan wil meewerken.
Eljakim Nuijten, Emmeloord
 
Klik voor meer informatie over de vijf delen op de onderstaande afbeeldingen:
Deel 1 Deel 2 Deel 3 Deel 4 Deel 5
288 pagina's 296 pagina's 376 pagina's 280 pagina's 448 pagina's
€ 14,50 € 14,50 € 16,50 € 14,50 € 18,50
 
Speciale uitgave: Gods plan met mensen / Studie-editie
 
PHOS uitgeverij heeft ook een Studie-editie (e-boek) uitgebracht van de bovenstaande serie boeken over Gods plan met mensen: vijf delen in één digitale uitgave. Zie Nieuws.
 
Prijs: € 35,00
Voor meer info klik hier.
 
Nieuwe reeks uitgaven: Vertaling in het Engels
Een aantal broeders uit de Volle Evangelie gemeenten in Alphen a/d Rijn en Groningen is bezig de vijf boeken over Gods plan met mensen in het Engels te vertalen. Voor info klik hier.