Boeken

Alle gepubliceerde Studiebladen en Bijbelstudies van Cees Visser zijn gebundeld en verschenen in een vijfdelige serie boeken. Daarbij zijn alle studies herschreven en aangevuld met nieuwe inzichten en onderwerpen. 

PHOS uitgeverij heeft deze boeken over Gods plan met mensen uitgebracht. Je kunt ze hier bestellen.


Vijf delen

Deel 1
288 pagina’s
€ 14,50
Deel 2
296 pagina’s
€ 14,50

Deel 3
376 pagina’s
€ 16,50
Deel 4
280 pagina’s
€ 14,50

Deel 5
448 pagina’s
€ 18,50

Aanbieding: serieprijs

Als je alle vijf boeken tegelijk aanschaft, profiteer je van een aantrekkelijke korting ten opzichte van de prijs die je zou betalen als je elk boek afzonderlijk zou kopen. De serieprijs bedraagt € 49,50.


Een lezer schrijft:

In deze boeken neemt Cees je mee van de schepping van de mens tot aan de wederkomst van Jezus Christus. De boeken geven helder licht en zicht op veel aspecten van het volgen van Jezus en komen dicht bij mijzelf. Ze gaan niet over het wachten op Jezus’ komst, maar over het meewerken aan zijn komst. Waar sta ik in dit proces? Hoe kan ik daaraan meewerken? Waar mag ik zicht op krijgen? Wie zijn mijn tegenstanders? Wat is de gemeente van Jezus Christus en wat is mijn plaats daarin? De boeken zijn goed leesbaar ingedeeld en hebben kleine hoofdstukken. Neem je tijd om deze boeken te lezen. Lees en overdenk. Lees en bid! De boeken helpen mij zeker op mijn weg als volgeling van Jezus. Ze geven mij steeds duidelijker zicht op Gods plan. Cees gebruikt de Bijbel als vertrekpunt en gebruikt vele vertalingen om zijn verhaal helder en duidelijk neer te zetten. Een aanrader voor iedereen die Gods plan wil (leren) kennen en aan dit plan wil meewerken.

Eljakim Nuijten, Emmeloord 

Speciale uitgave: Gods plan met mensen / Studie-editie

PHOS uitgeverij heeft ook een Studie-editie (e-boek) uitgebracht van de boeken over Gods plan met mensen: vijf delen in één digitale uitgave.

Prijs: € 35,00


Serie Engelse boeken

Een aantal broeders uit de Volle Evangelie gemeenten in Alphen a/d Rijn en Groningen is bezig de boeken over Gods plan met mensen in het Engels te vertalen: God’s plan with man.

PHOS uitgeverij laat ze als e-boeken verschijnen. Prijs: € 8,50 per deel.
Deel 1 en Deel 2 zijn al beschikbaar. De overige delen verschijnen in de komende tijd.

Deel 1
Download

Deel 2
Download

Deel 3

Deel 4
Deel 5
Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.