Wachtwoord vergeten

E-boek

Bestel de Studie-editie bij PHOS uitgeverij. Registreer je daarbij als klant. Het e-boek wordt daarmee op naam gezet en van een watermerk voorzien.
Na betaling komt het e-boek direct op je PHOS-account te staan. Van daaruit kun je het downloaden op je PC, laptop, e-reader, tablet, smartphone … zo vaak als nodig is. 
Als geregistreerde koper word je op de hoogte gehouden van eventuele tekstcorrecties. Je kunt aangepaste versies gratis downloaden vanaf je PHOS-account.

Op e-reader

Installeer het e-boek op je e-reader. Door rechtstreeks downloaden vanaf je PHOS-account, of via downloaden op je PC en dan overzetten naar je e-reader. Volg de handleiding van je e-reader.

Op tablet en smartphone

Installeer op je tablet/smartphone een app waarmee je e-boeken kunt importeren en lezen. Bijvoorbeeld de (gratis) leesapp van Kobo.
Download het e-boek vanaf je PHOS-account op je tablet/smartphone, en importeer het dan vanuit de Kobo-app in je bibliotheek. 

Op PC en laptop

Installeer het programma ‘Adobe Digital Editions‘ en voeg het gedownloade boek toe aan je bibliotheek.
Wil je meer mogelijkheden om lettertype, beeld, etc. in te stellen? Kies dan voor (de viewer van) het programma ‘Calibre‘.
Je kunt ook kiezen voor de app van ‘Freda‘. Daarmee kun je het e-boek niet alleen lezen, maar ook beluisteren: elk gewenst gedeelte wordt dan aan je voorgelezen.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.