Hartelijk welkom op de website van Volle Evangelie Gemeente ‘Immanuël’ Breda. Wij vormen een gemeenschap van gelovigen die het evangelie van Jezus Christus in al zijn volheid willen prediken en praktiseren. Je vindt in onze gemeente een duidelijke boodschap over Gods plan met mensen en het werk van Jezus Christus.

Geen dienst op zondag 21 augustus

Het wielerevenement ‘La Vuelta’ (de Ronde van Spanje) komt op 19, 20 en 21 augustus naar Nederland. Op zondag 21 augustus start en finisht het peloton in Breda. Het parcours loopt over de Academiesingel. Door de verkeersmaatregelen die hiervoor getroffen worden, is ons gebouw die dag niet bereikbaar. Onze samenkomst kan daarom niet doorgaan.

Volg onze livestreams

Vanaf 1 januari 2021 kun je onze diensten live volgen en in de week erna terugkijken. Om toegang te krijgen tot alle beschikbare video’s is registratie nodig. Je krijgt dan een media-account, waarmee je onze MP4’s kunt bekijken en onze MP3’s kunt beluisteren. Bezoekers met een MP3-account hoeven zich niet opnieuw te registreren: hun account […]

Diensten

- Samenkomst
Spreker
Cees Visser
Hebreeën 1:10-14
Zangleider
Christa Visser
Aanvang
10.00 uur
- Geen dienst
Vanwege de start en de finish van 'La Vuelta' in Breda is ons gebouw deze zondag niet bereikbaar.