Hartelijk welkom op de website van Volle Evangelie Gemeente ‘Immanuël’ Breda. Wij vormen een gemeenschap van gelovigen die het evangelie van Jezus Christus in al zijn volheid willen prediken en praktiseren. Je vindt in onze gemeente een duidelijke boodschap over Gods plan met mensen en het werk van Jezus Christus.

Volg onze livestreams

Vanaf 1 januari 2021 kun je onze diensten live volgen en in de week erna terugkijken. Om toegang te krijgen tot alle beschikbare video’s is registratie nodig. Je krijgt dan een media-account, waarmee je onze MP4’s kunt bekijken en onze MP3’s kunt beluisteren. Bezoekers met een MP3-account hoeven zich niet opnieuw te registreren: hun account […]

Nieuwe website

Onze website is geheel vernieuwd. Verken het Studiemateriaal (‘Lees’) en de Mediatheek (‘Luister’ en ‘Kijk’) en ontdek de nieuwe mogelijkheden. Log in met je ‘gemeente-account’ of je ‘media-account’: alle MP3’s en MP4’s komen beschikbaar. Probeer de zoekfunctie in de header en de links in de footer. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Diensten

- Avondmaalsdienst
Spreker
Cees Visser
Hebreeën 3:7-11
Zangleider
Mirjam Toet
In deze dienst vieren wij Avondmaal.
Aanvang
10.00 uur
- Fundamentstudie
Spreker
Cees Visser
Ingaan op het evangelie van Jezus Christus (2)
Aanvang
20.00 uur
- Samenkomst
Spreker
Martien Stolwerk
Zangleider
Frederieke Visser
Aanvang
10.00 uur
- Preekbespreking
Omschrijving
We praten met elkaar door over de preek van 11 december.
Leiding
Martien Stolwerk
Aanvang
20.00 uur
- Jeugdbijeenkomst
Schatgravers
Gezellige avond
Oudere Jeugd
Gezellig avond
Aanvang
19:30 uur