Fundamentcursus

Bij voldoende deelname vanuit de gemeente wordt er in de periode oktober tot april een Fundamentcursus gehouden: éénmaal per twee weken op dinsdagavond.

In een groep van 10 tot maximaal 20 personen wordt op twaalf bijeenkomsten intensief nagedacht en uitgewisseld over de fundamentele waarheden van het evangelie van Jezus Christus. Het uitgangspunt is de bijbel. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de boeken over Gods plan met mensen. De onderwerpen vind je in het programma.
De avonden zijn bijzonder waardevol voor nieuwe leden van de gemeente, alsook voor allen die het fijn vinden zich weer eens opnieuw met deze fundamentele en actuele zaken bezig te houden. Het werkt verrijkend.

Het zijn ‘besloten’ bijeenkomsten. Wanneer je je voor de cursus opgeeft, wordt ervan uitgegaan dat je alle avonden aanwezig bent en dat je thuis voor jezelf de tijd neemt om het aanbevolen studiemateriaal door te nemen.

De avonden beginnen om 19.45 uur met een kopje koffie of thee.
Om 21.45 uur sluiten we de avond af.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.